Què he de fer per mantenir la seguretat del meu instal·lació de Wordpress, Joomla, o CMS en general?

WordPress, Joomla, entre d'altres, són sistemes de pàgina web CMS (Gestors de contingut) molt segurs, però com amb qualsevol altre sistema, hi ha possibles problemes de seguretat que poden sorgir si no es prenen algunes precaucions bàsiques de seguretat.
En aquest article, li oferirem algunes pràctiques recomanades per ajudar a mantenir la seva instal·lació de CMS segura.

1. Uns bons hàbits de seguretat poden ajudar-lo a evitar moltes vulnerabilitats possibles
    - Sempre has d'utilitzar contrasenyes fortes i úniques.
    - Mai utilitzis "Admin" com el teu nom d'usuari.
    - Atorga als usuaris els mínims privilegis que necessitin per funcionar.
  2. Has de mantenir el teu CMS actualitzat sempre. Una vegada que es descobreix una vulnerabilitat en Wordpress, Joomla, etc ... es llança una nova versió per a corregir el problema, però la informació sobre la vulnerabilitat de la versió anterior és de domini públic, de manera que qualsevol podria utilitzar-la contra la teva pàgina web.
  3. També has de mantenir actualitzats els complements instal·lats en el teu CMS, així com eliminar els que ja no s'utilitzin.
  4. Prevenir les vulnerabilitats en el seu ordinador.
    - Assegura't que els ordinadors que utilitzes no tinguin spyware, malware ni infeccions de virus. Cap seguretat en WordPress o al nostre servidor web servirà per a res si tens un virus espia al teu ordinador ..
    - Mantingues sempre actualitzat el teu sistema operatiu i programari, especialment navegador web, per protegir-lo de les vulnerabilitats de seguretat.