Migrar Wordpress des de un domini temporal a un de definitiu

Abans de començar la migració hem de tenir preparat:

1. Domini temporal amb un Wordpress totalment acabat.
  2. Domini definitiu amb un Wordpress acabat d'instal·lar sense res.
  3. Compte FTP creat al domini definitiu.

Un cop tenim tot això enllestit ja podrem instal·lar el pluguin que ens migrarà la plana. Entrem al domini temporal on tenim la web totalment acabada in anem a (1)Pluguins / (2)Añadir nuevo

Al cercador (1)busquem "Migrate guru" i quan veiem aquest pluguin li donem a (2)Instalar ahora

Al acabar la instal·lació activarem el pluguin

Al activar ens apareixerà directament l'assistent. En primer lloc ens demana un (1)correu i (2)l'acceptació de les condicions. Amb això ja podrem començar clicant sobre (3)Migrate site.

Al següent pas, de les opcions de migració triarem la de tipus FTP

Ara omplirem el formulari de migració per FTP

1. Destination site: escriurem el nom del domini definitiu on anirà a parar el Wordpress que estem migrant.
  2. FTP type: triarem el tipus FTP.
  3. Destination server: escriurem el servidor FTP de destí. El podem trobar a la llista de FTP creat prèviament.
  4. FTP username: usuari FTP creat previament.
  5. FTP password: contrasenya FTP creada previament.
  6. Directory path: deixarem escrit "/" perquè ens interessa que ho deixi a l'arrel.
  7. Source Website password: usuari i contrasenya del wordpress d'origen (temporal).
  8. Destination Website password: usuari i contrasenya del wordpress de destí (definitiu).
  9. Migrate: botó que clicarem per començar el procés.

Seguidament veurem com el sistema valida tota la informació proporcionada

Si tot és correcte començarà el procés de migració. En cas contrari caldrà corregir les opcions que us indiquin

Al final del procés veurem un missatge de satisfacció i ja tindrem completada la migració del Wordpress al nou domini